Top produse pe care trebuie să le ai în Februarie

Luna februarie vine cu multe schimbări pentru noi. Toamna își intră cu adevărat în rol, vremea devine mult mai rece, iar ora de iarnă scurtează din plin lumina zilei. Toate aceste modificări care au loc au efect și asupra noastră. Le simțim impactul zi de zi, până când corpul nostru se obișnuiește cu noul program. Este important să acordăm atenție oricăror semnale pe care ni le dă și să ne asigurăm că îi oferim îngrijirea de care are nevoie. Nu doar pe interior, ci și pe exterior.


Nu degeaba, luna februarie este bine cunoscută ca luna reducerilor. Acum poți să îți achiziționezi produsele după care ai râvnit tot anul, dar care poate că erau prea costisitoare. Poți în același timp să îți faci și provizii la cele pe care le folosești cel mai des. Întregul corp are nevoie de și mai multă hidratare în lunile reci, astfel că tindem să schimbăm tot mai des produsele din rutina zilnică.

 

(Imagine: https://bit.ly/3ndtMAd)

 

Mască de păr cu keratină

(Imagine: https://amzn.to/2UgVXC1)

 

 

Părul nostru este cu siguranță printre primele lucruri afectate în anotimpul rece. Trecerea constantă de la frigul de afară, la căldura artificială din interior își lasă amprenta asupra podoabei capilare. Efectul este un păr uscat, lipsit de strălucire și mult mai ușor de rupt. Faptul că purtăm căciuli pentru a ne proteja de frig duce la crearea în exces de sebum, astfel că este absolut necesar să îi oferi extra îngrijire. 

 

O variantă potrivită în sezonul rece pentru păr este o mască de îngrijire cu keratină. Datorită compușilor săi, protejează părul de efectele negative pe care mediul le poate avea asupra acestuia. O mască bogată în proteine, repară firul de păr uscat și fragil, dar îi și restaurează strălucirea naturală.

 

Nu vei avea doar un păr plăcut la atingere, ci care va lăsa în jur un miros încântător după spălare!

 

Kit de laminare pentru gene

 

(Imagine: https://bit.ly/2IthF2S)

 

Ai nevoie de o soluție rapidă pentru a obține gene voluminoase? Kitul de laminare pentru gene este varianta perfectă dacă îți dorești să obții rezultate într-un timp scurt. Fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă pentru a le obține. 

 

Iar dacă rezultatele vin rapid, rezultatele sunt de lungă durată. Mai exact, te poți bucura de gene lungi până la 8 săptămâni. Vestea bună este că vei putea repeta procesul cu același kit de 10, până la 12 ori. Anul acesta poți scăpa de grija obținerii genelor perfecte. Conținutul kitului îți va acoperi și prima parte din anul viitor. 

Cu kitul de laminare vei scăpa de grija îngrijirii genelor și economisi timpul petrecut în acest sens!

 

Balsam de buze de la Burt's Bees

 

(Imagine: https://bit.ly/3k9AJQS)

 

 

În ultimele luni, masca a devenit accesoriul care ne protejează de virus, dar care ne acoperă și fețele. Buzele nu ne mai sunt la vedere, însă trebuie să fim atente cum le îngrijim în continuare pentru a le menține textura plină și catifelată. 

 

Pachetul Burt’s Bees vine încorporat cu patru balsamuri care au arome diferite și mirosuri divine: vanilie, căpșuni, nucă de cocos și ceară de albine cu vitamina E și mentă. Acestea sunt formate din ingrediente 100% naturale și sunt folosite încă din 1991 pentru netezirea buzelor

 

Ai grijă de buzele tale în sezonul rece și împarte cu prietenele tale aromele delicioase ale balsamurilor de buze Burt’s Bees!

 

Uleiuri esențiale pure

(Imagine: https://bit.ly/36u9ZWq)

 

Contextul general prin care trecem combinat cu anotimpul rece te pot face să te simți mai stresată decât de obicei. Acest lucru este perfect normal, iar pentru a putea face față mai ușor uleiurile esențiale sunt o variantă perfectă. Din confortul casei tale, poți avea parte de momente de relaxare la finalul fiecărei zi. Eliberează-te de energiile negative cu ajutorul lor și te vei simți instant mult mai bine.

 

Un set de arome pentru momente diferite, le poți folosi în mai multe feluri. Aplică-le zilnic pe încheieturi sau la tâmple și masează ușor. Adaugă câțiva stropi în uleiul tău pentru masaj și bucură-te de mirosul plăcut pe care îl emană. Poți chiar să le introduci într-un difuzor pentru cameră pe bază de apă și să creezi o atmosferă primitoare în casa ta.


Orice variantă ai alege, relaxarea este garantată, iar stresul va fi mult mai ușor de combătut în luna februarie!

 

Loțiune de corp cu lavandă și cocos Dr. Bronner

 

(Imagine: https://bit.ly/3597ny6)

 

Anotimpurile își pun amprenta asupra pielii noastre. Mai mult ca oricând, trebuie să acorzi o atenție sporită acesteia în sezonul rece. De ce? Chiar dacă nu resimți o sensibilitate accentuată, temperaturile și nivelul crescut de umiditate îți afectează pielea, iar, în final, conduc la uscarea și iritarea ei. 

 

Loțiunea de corp Dr. Bronner este o variantă ideală pentru pielea ta în perioada care urmează. Aceasta se aplică printr-un masaj ușor pe suprafața pielii, iar loțiunea este absorbită rapid, fără a simți o senzație unsuroasă după. Compoziția este formată dintr-o combinație de uleiurile organice: nucă de cocos, jojoba, avocadă și cânepă - specifică produselor Dr. Bronner, care sunt 100% organice.

 

Acordă-i delicatețe pielii tale cu loțiunea de corp Dr. Bronner, iar mirosul de lavandă și nucă de cocos îți va îmbăta simțurile!

 

Gene magnetice & eyeliner

 

(Imagine: https://bit.ly/3k3hnNj)

 

Genele lungi și voluminoase nu mai trebuie să aștepte programare la salon. Perechea de gene magnetice, alături de un eyeliner încorporat, vine în ajutorul tău fără a mai fi nevoie să scoți sume exorbitante din buzunar în fiecare lună. 

 

Acestea sunt geniale în conturarea unui look misterios și pot folosite de circa 20 de ori cu încredere. La rândul său, tușul poate fi îndepărtat cu atenție după fiecare utilizare, doar folosind un demachiant obișnuit. Nu trebuie să-ți faci griji! Genele tale naturale nu vor fi afectate nici în timpul, nici după aplicare. Genele magnetice nu au lipici care să-ți îngreuneze procesul, iar acestea se mulează perfect pe genele tale naturale.  

 

Nu ai încercat încă genele magnetice & eyeliner? Noi credem că ar trebuie să le dai o șansă și să te bucuri de efecte ca la salon de acasă!

 

În acest articol, am realizat atent o listă cu 6 produse de care ai nevoie în luna februarie. Fiecare dintre ele contribuie la o rutină completă de îngrijire înainte de instalarea sezonului rece și oferă rezultatele incredibile de la tine de acasă. Testează-le și apoi intră în comunitatea de femei fericite care au resimțit o schimbare radicală.  

 


Lasă un comentariu

Comentariile vor fi moderate înainte de publicare

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.