Lansarea brandului I Dew Care în România, doar la Zainlux

Începând din octombrie, Zainlux devine singurul importator și distribuitor autorizat din

România al brandului I Dew Care. Brandul vegan, certificat PETA ca fiind cruelty-free, conferă un „twist” unic la ceea cu ce ne-au obișnuit competitorii săi de pe piața de K-Skincare până acum. Dornici să creeze produse care se fac remarcate prin atenția sporită pe care o acordă detaliilor și care aduc rezultate rapide și eficiente tuturor tipurilor de piele, ei impresionează printr-o abordare inovativă care se reflectă la nivelul 1) ambalajelor inedite și 2) denumirilor surprinzătoare ale produselor lor. Îmbină, astfel, știința cu frumusețea pentru a-ți oferi o îngrijire expertă a pielii – ca să înfrunți fiecare nouă zi cu încredere în tine. 


Înainte să le testezi produsele, iată ce s-ar putea să-ți dorești să știi despre ele. 


Tot ce ar trebui să știi despre brandul I Dew Care

Creat pentru a oferi o experiență nu doar eficientă, ci și distractivă de îngrijire a pielii, produsele I Dew Care se fac plăcute cu ușurință datorită personalității electrizante care-i este infuzată fiecăruia. De la performanța inedită a produselor până la ambalajul jucăuș al acestora, brandul încântă fiecare utilizator cu produse cu texturi unice, arome delicioase și rezultate vizibile. Mai mult, fiecare dintre acestea sunt captate și ambalate în denumiri încântătoare precum: Scoop Party, Cake My Day, Matcha Mood și Berry Groovy. 


„La I Dew Care, ai putea spune că punem „distracția” în îngrijirea fundamentală, expertă a pielii.”


Dar fiindcă la baza unor rezultate eficiente stă știința, ei acordă atenție sporită și acesteia. Astfel, toate formulele lor sunt testate clinic cu ingrediente care sunt sigure pentru tine – și pentru mediul înconjurător. Brandul vegan de K-Skincare este certificat PETA, ceea ce înseamnă că nu-și testează produsele pe animale și, prin urmare, sunt animal test-free. Așadar, sustenabilitatea este unul dintre „ingredientele” care se află în topul priorităților lor.

Produsele I Dew Care pe care le vei putea achiziționa din magazinul nostru online

I Dew Care Scoop Party 

Scoop Party - I Dew Care - Zainlux

Setul Scoop Party include 3 măști faciale (full-sized Cake My Day, travel-sized Berry Groovy și travel-sized Matcha Mood) și bentița pentru păr roz sub forma unei tiara, I Dew Care. Setul este recomandat nu doar ca un cadou memorabil, ci și pentru a fi folosit la orice „skincare party”. 

I Dew Care Cake My Day 

Câștigătoare a premiului Hola Best in Beauty în 2019 și al premiului HerCampus College Beauty în 2021, masca de față cu spălare, hidratantă și răcoritoare Cake My Day acționează pe baza unor bombonele tip curcubeu hidratante, a acidului hialuronic și a mirosului delicios de tort care-ți amintește de ziua ta de naștere. Apreciată mai ales datorită texturii sale moale, masca acționează astfel:

  • Hrănește și revitalizează pielea datorită conținutului de acid hialuronic.
  • Conferă o hidratare profundă și reținere a umidității datorită squalanului.
  • Reîmprospătează tenul mulțumită conținutului de apă glaciară. 

I Dew Care Matcha Mood 

Câștigătoare a premiului Glow Back To School al Elite Daily în 2019, masca de față cu spălare, calmantă datorită extractului de ceai verde, regenerează mulțumită conținutului de vitamina B3 și conferă un efect plăcut de răcire datorită conținutului de apă glaciară – totul sub forma unei măști faciale cu textură de șerbet. Ea acționează astfel:

  • Calmează și revitalizează pielea datorită extractului de ceai verde care este un antioxidant puternic.
  • Calmează și echilibrează tenul pentru a reface pielea mulțumită extractului de Aloe Vera. 
  • Reîmprospătează și hidratează tenul datorită apei glaciare. 

I Dew Care Berry Groovy

Câștigătoare a premiului Glow Back To School al Elite Daily în 2019, masca de față cu spălare, pe bază de acid glicolic, care-ți face pielea luminoasă, este bogată în antioxidanți datorită extractului de zmeură și exfoliază datorită semințelor de căpșuni. Apreciată pentru textura sa de gelato, masca facială acționează astfel:

  • Diminuează aspectul tern pentru a obține un ten mai strălucitor datorită acidului glicolic.
  • Îmbunătățește textura pielii datorită exfoliantului pe bază de semințe de căpșuni.
  • Ajută la împrospătarea și hidratarea tenului mulțumită conținutului de apă glaciară.
  • Crește luminozitatea pielii pentru obținerea unor rezultate strălucitoare ca rezultat al conținutului de extract de zmeură. 

Poți cumpăra produsele I Dew Care aici: https://zainlux.com/collections/i-dew-care/products/


Care e primul produs I Dew Care pe care-l vei adăuga în coșul tău virtual de cumpărături?