10 lucruri care îți vor accelera procesul de creștere al genelor

Pentru femei, genele pot să devină foarte ușor cel mai de preț accesoriu cu care să atragă atenția și care să le redea încrederea în sine. Te regăsești și tu în această descriere? Înseamnă că ai ajuns în locul potrivit. Deși la prima vedere genele par să nu aibă nevoie de o îngrijire pas cu pas, vei fi uimită să descoperi cât de mult poate face diferența o rutină simplă pe care să o urmezi.

(Sursă foto: https://bit.ly/3d50DDK)

Poți uita de acum de sesiunile costisitoare de înfrumusețare a genelor de la salon. Nu va fi nevoie nici măcar să apelezi la kitul de laminare, menit să te ajute în alungirea genelor. Opțiunile pe care ți le oferim sunt extrem de la îndemână și mult mai ieftine decât te așteptai. Este foarte posibil ca pe unele dintre produsele prezentate în articol să le ai deja în casă și să descoperi doar acum cât de benefice pot fi pentru îngrijirea genelor tale.


Ești pregătită să iei notițele necesare pentru a le putea pune în aplicare mai târziu?


1. Ceaiul verde

Știai că ceaiul verde este bogat în antioxidanți? Antioxidanții sunt foarte importanți pentru corpul nostru și pot ajuta la creșterea părului, inclusiv a genelor. Fie că alegi să bei ceaiul cald sau să îl răcești și să îl aplici direct pe gene, ambele variante sunt la fel de benefice și vor face minuni pentru tine. 


Dacă îți dorești să îl aplici direct pe gene, este foarte important să nu uiți să îl lași să se răcească mai întâi. După ce te-ai asigurat că este rece, vei avea nevoie de o dischetă demachiantă pe care să o îmbibi în ceai, ca mai apoi să o aplici pe genele tale.

(Sursă foto: https://bit.ly/34ho5tk

 Tu cum vei alege să profiți de beneficiile ceaiului verde?

 

2. Serumuri naturale pentru creștere 

Piața este plină de serumuri special concepute pentru a ajuta procesul de creștere al genelor. Totuși, nu este nevoie să cheltui sume mari de bani din bugetul tău pe acestea pentru a obține efectele miraculoase promise de către fiecare în parte. Îți poți crea acasă propriul serum de creștere natural a cărui rezultat nu te va dezamăgi.


Pentru a prepara serumul, vei avea nevoie de doar două ingrediente: ulei de cocos și un ulei esențial. Uleiul de cocos conține mulți acizi grași care îți vor face genele mult mai puternice, iar uleiul esențial vine pentru a adăuga acel strop de strălucire care va face diferența în timp. Într-un compartiment mic vei adăuga peste uleiul de cocos o picătură de ulei esențial, agită-l și va fi pregătit pentru utilizare.

(Sursă foto: https://bit.ly/3ncHG6B

Încă nu ai început să îl prepari?

 

3. Uleiul de măsline

Uleiul de măsline oferă multiple beneficii pentru îngrijirea genelor și îl poți folosi în mai multe feluri, în funcție de ce îți dorești. Uleiul de măsline protejează, îți hrănește, dar și face mai lungi propriile gene dacă îl aplici constant. Dacă vrei să adaugi și mai multe beneficii uleiului de măsline nu ezita să adaugi și coaja unei lămâi pentru câteva zile înainte de a folosi combinația. 


Dacă alegi să folosești mixul dintre uleiul de măsline și coaja de la lămâie, fă-o seara, înainte de culcare, iar atunci când te trezești înlătur-o cu apă. Când aplici doar ulei de măsline, vei avea nevoie de doar 3-4 picături pe o dischetă demachiantă. Te poți clăti după doar 5-10 minute cu apă călduță. 

(Sursă foto: https://bit.ly/3cWZY7c

Tu ce vei alege pentru alungirea genelor?

 

4. Periatul

Deși sună simplu și vei putea crede că nu va ajuta prea mult la creșterea și îngrijirea genelor, periatul este o modalitate foarte benefică pentru gene. Mai exact, atunci când îți periezi genele, ajuți la distribuția uleiurilor naturale pe toată lungimea lor. Astfel, vei obține acele gene puternice și voluminoase.


De două ori pe zi, folosește o perie pentru gene pentru a stimula procesul lor de creștere. Periile sunt foarte practice deoarece sunt de dimensiuni mici și pot fi luate cu tine în trusa de machiaj de zi cu zi. 

(Sursă foto: https://bit.ly/30wFKMm)

Știai că nu doar părul are nevoie să fie periat în fiecare zi?

 

5. Uleiul de Vitamina E

Pe lângă faptul că Vitamina E ajută sistemul imunitar să fie mai puternic, este potrivită și pentru creșterea genelor. Și Vitamina E este un antioxidant care reduce oxidarea, elementul care cauzează pierderea părului. Uleiul de Vitamina E este foarte intens promovat de către bloggeri, iar cele care l-au încercat au observat beneficiile. 


În timp ce uleiul de Vitamina E poate fi aplicat direct pe gene pentru a le alungi, suplimentele din Vitamina E sunt luate pe cale orală. Dacă alegi ultima variantă, este important să ceri și părerea medicului înainte de a le achiziționa. 


(Sursă foto: https://bit.ly/34s4R4a

Indiferent de ce alegi, rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

6. Biotina

Te-ai gândit și la posibilitatea de a duce lipsă de anumite minerale și vitamine din corp? Procesul de creștere al genelor este influențat direct și de acest aspect care trebuie să fie avut în vedere constant. Dacă duci lipsă de biotină în corp, s-ar putea ca genele tale să fie slăbite și să se rupă mult mai ușor. Pentru a fi sigură, cel mai bine este să apelezi la un doctor pentru a afla cum stai cu vitaminele din corp.


După ce ai primit și sfatul medicului, poți începe să iei suplimente de biotină. Mână în mână cu un stil de viață sănătos, biotina te va ajuta să obții gene puternice și voluminoase. 

(Sursă foto: https://bit.ly/3njKsXA)  

Tu cât de des vizitezi medicul pentru o examinare a sănătății tale?

 

7. Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este o variantă care necesită acordul dermatologistului înainte de a o aplica pe genele tale. Deoarece are în compoziție foarte mult acid ricinoleic, nu doar că ajută la creșterea genelor, ci și la hidratarea și hrănirea lor pentru un aspect sănătos. Dacă te confrunți și cu goluri între gene, uleiul îți va schimba genele în unele pline și bogate.


Înainte să aplici uleiul de ricin rece pe gene, fii sigură că le-ai curățat foarte bine cu apă și mai apoi cu un demachiant. Cu ajutorul unei dischete demachiante, aplică uleiul de ricin pe genele superioare și inferioare și lasă-l să acționeze peste noapte. Foarte important, ai grijă să nu ajungă în ochi. 

(Sursă foto: https://bit.ly/34q5L18)

Vei încerca și o variantă care nu este atât de des întâlnită?

 

8. Masajul

Nu vorbim despre orice fel de masaj. Surprinzător, masajul constant al scalpului și al pleoapelor face diferența când vine vorba de lungimea și grosimea genelor tale. Nici măcar nu vei avea nevoie de ulei pentru masaj, o poți face direct pe piele, prin mișcări ușoare și blânde. Astfel, circulația îți va fi pusă în mișcare și te vei simți instant relaxată.

(Sursă foto: https://bit.ly/2Sq61aR)

Tu cât de mult accent pui pe aceste zone când îți faci masaj?

 

9. Uleiul de cocos

Uleiul de cocos și-a format o imagine pozitivă datorită numeroaselor proprietăți de care dispune. Cu siguranță ți-a fost recomandat de către cineva sau ai auzit de el de la diferite persoane care îl promovează. Dacă încă nu l-ai încercat, a sosit momentul potrivit să o faci pentru a grăbi procesul de creștere al genelor tale.


De ce este uleiul de cocos atât de bun pentru păr? Deoarece protejează proteina din păr și ajută la păstrarea acesteia. Astfel, firul devine puternic și nu se rupe la fel de ușor. Uleiul de cocos este sigur pentru zona ochilor și îl vei putea folosi atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare. Doar curăță-le bine înainte să îl aplici cu apă și săpun și folosește-te de o dischetă demachiantă pentru a îl întinde. 

(Sursă foto: https://bit.ly/2Sqc4wa)

Profită de aroma și textura plăcută a cocosului sub formă de ulei în fiecare zi.

 

10. O dietă echilibrată

Deși probabil că te-ai săturat să auzi asta atât de des, este necesar să îți reamintim și noi cât de importantă este o dietă echilibrată pentru a putea obține rezultate de lungă durată. Un corp sănătos pe interior se va reflecta și în fizicul tău, inclusiv în lungimea și strălucirea genelor tale.

 

Include în alimentația ta mâncăruri bogate în proteine și vitamine pentru a observa rezultate. Peștele, ouăle, fasolea și iaurtul sunt câteva variante care îți vor face genele să crească mult mai repede. Proteina din soia este de asemenea un stimulent foarte bun pentru creșterea genelor. Nu trebuie să renunți în totalitate la felurile tale favorite de mâncare, ci să înțelegi cât de importantă este moderația atunci când vine vorba de alimentație.

(Sursă foto: https://bit.ly/2GAkkXI)

Ți-ai imaginat vreodată că și mâncarea influențează creșterea genelor?


Un ghid scurt cu 10 pași simpli pe care poți alege să îi urmezi dacă îți dorești gene lungi și naturale. Sperăm că articolul va veni în ajutorul tău, iar un ultim pas, nu uita să ai încredere în tine deoarece frumusețea face parte din tine!


Lasă un comentariu

Comentariile vor fi moderate înainte de publicare

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.