Îngrijire gene

7 cauze care duc la căderea genelor naturale

7 cauze care duc la căderea genelor naturale

În acest articol, noi ne dorim să venim în ajutorul tău și să te asigurăm că există o rezolvare pentru căderea genelor. Poate că vei găsi o explicație pentru căderea genelor tale în articolul nostru sau poate că te va motiva să cauți și mai multe explicații care să te ajute.
de Cristina Giurcanu în February 08, 2021
0
top produse_zainlux

Top produse pe care trebuie să le ai în Februarie

Luna noiembrie vine cu multe schimbări pentru noi. Toamna își intră cu adevărat în rol, iar vremea devine mult mai rece. Impactul modificărilor îl simțim zi de zi și este important să acordăm atenție oricăror semnale pe care ni le dă propriul corp și să ne asigurăm că îi oferim îngrijirea de care are nevoie. Nu doar pe interior, ci și pe exterior.
de Cristina Giurcanu în February 08, 2021
0
4 pasi esentiali  zainlux

Experții Vorbesc: 4 Pași Esențiali de Îngrijire a Genelor

În acest articol, am selectat 4 pași esențiali pe care specialiștii în domeniul îngrijirii genelor îi recomandă. Pe fiecare îi poți integra cu ușurință în rutina zilnică, iar genele tale naturale vor fi cu mult mai puternice și lungi.
de Cristina Giurcanu în February 08, 2021
0
cresterea genelor_articol_zainlux_blog

10 lucruri care îți vor accelera procesul de creștere al genelor

Pentru femei, punem la dispoziție un ghid scurt cu 10 pași simpli pe care să îi pot urma pentru a accelera procesul de creștere a genelor. Deși la prima vedere genele par să nu aibă nevoie de o îngrijire pas cu pas, vei fi uimită să descoperi cât de mult poate face diferența o rutină simplă pe care o aplici.

de Cristina-Elena Giurcanu în October 07, 2020
0
pasi esentiali dupa laminarea genelor_articol_zainlux_blog

Aftercare: 4 pași esențiali de urmat după laminarea genelor

Procesul de laminare este o descoperire prețioasă pentru genele tale. Nu-i așa? Următoarele 48h sunt la fel de importante pentru a menține rezultatele incredibile. Îngrijirea vine în 4 pași esențiali pe care trebuie să-i urmezi pentru a menține forma și volumul genelor laminate. Primul pas începe chiar cu evitarea umezirii ochilor.

de Cristina-Elena Giurcanu în October 07, 2020
0
top kituri laminare_articol_zainlux_blog

Rezultate incredibile - Top 5 cele mai bune Kituri de laminare gene (DIY) din 2020

Am selectat atent o listă cu 5 cele mai bune kituri de laminare gene (DIY) din 2020. Acestea sunt cele mai eficiente kituri la nivel de rezultate și sigur îți vor satisface dorința de a avea gene arcuite și voluminoase ca la salon. Testează și fii parte dintre clientele fericite care s-au bucurat de o schimbare radicală. 
de Cristina-Elena Giurcanu în October 07, 2020
0

Despre Zainlux

Zainlux.com este un brand de accesorii & cosmetice care oferă experiența perfectă de cumpărare!

NEWSLETTER SIGNUP

Abonează-te și primești 15% la prima comandă!