Cum am ajuns să am gene și sprâncene ca ale vedetelor din reviste?

(Foarte multe femei își doresc o privire pătrunzătoare, care atrage imediat atenția și le conferă senzualitate și un echilibru perfect al trăsăturilor feței. 

zainlux_articol_laminare gene

Discutând cu iubitoarele de naturalețe, am aflat că procedurile cosmetice care implică aplicarea de gene false sau tatuarea sprâncenelor, nu fac parte din opțiunile lor când vine vorba de frumusețe.


Alina este una dintre femeile care a încercat de curând o metodă eficientă pentru a avea rezultatele dorite și a fost de acord să ne împărtășească povestea ei.


”Mi-am dorit dintotdeauna gene perfect curbate și sprâncene arcuite, conturate și definite. Având tenul și părul deschise la culoare, sprâncenele și genele mele abia dacă se remarcă. Din prima clipă am spus nu genelor false și sprâncenelor tatuate, care mi se par foarte grotești și care nu mă reprezintă deloc, nu mă fac feminină. Iubesc naturalețea și cred în puterea acesteia de a mă scoate din anonimat și de a mă face remarcată chiar și în acele zile în care nu vreau să-mi pun fond de ten sau machiaj.

Am auzit multe lucruri despre laminare, atât a genelor, cât și a sprâncenelor, însă până de curând nu am încercat, deoarece credeam că rimelul și creionul pentru sprâncene sunt suficiente pentru a arăta bine. M-am înșelat! După prima ședință de laminare mi-am dat seama că este o procedură pentru mine, care îmi oferă rezultatele pe care mi le doresc. 

Nu spun că rimelul și creionul de sprâncene nu sunt potrivite, însă niciodată nu vor obține efectele pe care mi le oferă laminarea. După prima ședință de laminare am aflat că aceasta nu este doar o metodă de înfrumusețare, ci și o metodă de tratament, care îmi hidratează genele și sprâncenele, iar nutrienții din produsele folosite îmi hrănesc firul de păr și îl fac mai puternic și rezistent. 

Atât a trebuit: o primă ședință pentru a realiza că laminarea e cea mai potrivită procedură pentru mine și pentru a începe să fac asta singură acasă. 

Tot ce am avut nevoie a fost de un tutorial pe youtube, câteva sfaturi de la specialiști găsite pe Google și un kit pentru laminarea genelor și sprâncenelor. 

Atâta tot și m-am apucat de treabă!

E mai simplu decât pare și mult mai puțin costisitor decât la salon. Mi-am făcut un calcul și nu mi-aș putea permite să merg de fiecare dată la salon pentru acest serviciu, chiar dacă îmi aduce multe beneficii. 

Există foarte multe kituri de laminare pe piață, iar acestea conțin de obicei tot ce e nevoie pentru a face această procedură în confortul casei.

Zis și făcut! 

În cazul sprâncenelor, după ce am dezinfectat zona cu o dischetă demachiantă, am aplicat un lipici lichid pentru sprâncene și le-am pieptănat în direcția creșterii firului de păr. Am folosit apoi o soluție permanentă pentru sprâncene, le-am pieptănat și am aplicat o loțiune de fixare pentru un efect de lungă durată. Având sprâncenele foarte firave, folosesc și un ulei hrănitor sau ulei de ricin pentru regenerare.

În ceea ce privește laminarea genelor, procesul a fost un pic mai complicat, însă nu imposibil, iar principalul avantaj este că laminarea genelor, spre deosebire de folosirea genelor false, nu produce căderea genelor naturale. Am avut nevoie doar de forme de silicon pe care le-am lipit cu un lipici special pe pleoapa superioară, aproape de linia genelor, o soluție care hrănește și hidratează genele, o soluție de fixare, un demachiant și perii în formă de Y. Ah, da! Și multă răbdare. 

Rezultatele durează chiar și până la 3 luni, iar din acest motiv, laminarea a devenit soluția ideală pentru bugetul meu.

Sunt pregătită pentru orice eveniment, fără să mă stresez cu programările la salon. ”




Lasă un comentariu

Comentariile vor fi moderate înainte de publicare

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.