Rutina zilnică pentru gene sănătoase și naturale

Te gândești deseori de ce femeile își doresc să aibă gene perfecte?

Genele reprezintă unul dintre elementele feței noastre, care de cele mai multe ori nu pot trece neobservate. Din acest motiv, este perfect normal să ne dorim gene voluminoase care să aibă un aspect atractiv și care să iasă în evidență prin frumusețea lor. În același timp, forma genelor poate schimba complet aspectul feței și scoate în evidență forma ochiilor.

ingrijire gene_zainlux

Înainte să îți schimbi forma genelor, gândește-te la motivele pentru care vrei să faci asta.

 

Nu ești printre persoanele cu gene naturale lungi? Ai posibilitatea să ți le perfecționezi

Opțiunile de astăzi pentru a beneficia de genele perfecte sunt numeroase, special concepute pentru a veni în ajutorul femeilor care nu sunt încântate de forma sau lungimea naturală a genelor. Putem opta de la extensii de gene fir cu fir, la aplicarea unor gene false pentru evenimentele la care luăm parte, și până la laminarea genelor naturale de acasă. Ultima variantă constă în ridicarea genelor naturale, iar, în această vedere, este necesară achiziționarea unui kit de laminare sau o vizită la salonul de înfrumusețare.
În cazul în care nu îți dorești să apelezi la variantele de mai sus, care necesită timp și bani, există anumite lucruri mărunte pe care le poți include în rutina ta zilnică. Totul pentru a îți menține genele tale naturale puternice și sănătoase. La început s-ar putea să ți se pară greu să nu uiți de acești simpli pași, însă în câteva zile îți vei forma obiceiuri care te vor ajuta pe termen lung și în urma cărora vei putea observa îmbunătățiri când vine vorba de genele tale.

Care variantă te atrage cel mai mult spre a o încerca până acum?

 

De ce te lupți cu infecțiile de ochi? Reziduurile de rimel pot fi o cauză

Deși te-ai săturat să auzi atât de des cât de important este să te demachiezi la sfârșitul zilei, trebuie să îți spunem și noi asta. În special genele, pe care nu trebuie să rămână reziduuri de rimel deoarece urmările pot duce chiar la o infecție de ochi. Ochii sunt o zonă sensibilă care trebuie protejată în totalitate. Data viitoare când te demachiezi încearcă să folosești două produse în loc de unul; după ce ai curățat genele cu un demachiant, continuă cu un agent de curățare special pentru zone sensibile precum este ochiul pentru a te asigura că nu rămâne deloc rimel în urmă.
De câte ori ai adormit fără să te demachiezi?

 

Hidratarea este necesară și în cazul genelor

În zilele de weekend în care îți petreci timpul acasă, poți experimenta cu puțin ulei de lanolin. Uleiul nu este bun doar pentru ten și corp, ci și pentru a îți face genele mult mai puternice și cu un aspect mai plin. Dimineața, adaugă câțiva stropi de ulei pe gene și lasă-l peste zi să își facă treaba. Avantajul major este că nu le va îngrășa și, mai mult decât atât, este o variantă ieftină, pe care o găsești ușor în farmacii.

Îți amintești cât de bine se simte pielea ta după ce o hidratezi?

 


Cum lași tenul să respire? Prin zile în care renunți la machiaj


Încurajăm pauzele de la machiaj, în care să lași tenul să respire, inclusiv genele. De asemenea, genele false și extensiile fir cu fir ar trebui realizate doar când este absolut necesar și cu pauze de cel puțin o lună odată la fiecare trei luni. Astfel, eviți căderea genelor naturale. Dacă resimți anumite mâncărimi, evită să atingi zona constant și apelează imediat la picături pentru ochi.

Cât de greu ți s-ar părea să iei aceste pauze din când în când?

 

Volumul genelor nu poate fi obținut doar la salon

Atunci când vrei să dai volum genelor, este important să o faci din centru înspre colțul ochiului. Astfel, îți va fi mult mai ușor. Genele din centru nu sunt la fel de grele ca cele din colțul exterior. Acordă multă atenție și sprâncenelor tale atunci când îți aranjezi genele. În locul în care sprânceana este cel mai mult ridicată, acolo ar trebui ca genele să fie cel mai deschise și curbate.
Ai mai auzit de aceste sfaturi? Dacă nu, încearcă-le pentru a vedea care sunt rezultatele.

 

Nu vrei să apelezi la proceduri costisitoare? Există rimeluri care vor schimba complet jocul

În cele din urmă, câteva rimeluri care îți vor alungi genele la fel de mult ca cele false sunt Joah Beauty's Lash Uprising, Chanel's Le Volume De Chanel Mascara și Maybelline New York's Falsies Lash Lift Mascara.

Știai că și rimelurile care nu sunt cele mai costisitoare pot oferi rezultate spectaculoase?

 

Nu îți fie frică să experimentezi

Fie că alegi să îți alungești genele tale naturale, fie că apelezi la variante cosmetice de înfrumusețare a acestora, este important să încerci și să testezi pentru a vedea care variantă ți se potrivește și a căror rezultate te încântă cel mai mult. 

Cum te simți după ce ai citit articolul nostru? Noi sperăm că dornică să încerci sfaturile care te atrag cel mai mult.

 


Lasă un comentariu

Comentariile vor fi moderate înainte de publicare

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.